De WK-droom van de Oranjevrouwen strandde in de achtste finale tegen latere finalist Japan, maar die prestatie hield een andere droom levend: Rio 2016. Er is nog een Europees ticket te vergeven. Nederland strijdt daarvoor in een kwalificatietoernooi samen met Noorwegen, Zweden en Zwitserland in het voorjaar. De loting voor dit toernooi is op 21 juli.

De voorbereiding op dat toernooi begint op donderdag 17 september met een oefeninterland tegen Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld op De Vijverberg in Doetinchem, in 2017 speellocatie van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal. De aftrap is om 19.00.

Kaartverkoop

  • Datum: donderdag 17 september 2015
  • Tijd: aftrap 19.00 uur
  • Plaats: stadion De Vijverberg, Doetinchem

Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop, bij Primera en bij de receptie van de Graafschap. Het betreft vrije verkoop, er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 7,50. Een plaats op de hoofdtribune kost € 12,50.

Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. Het bestelformulier van deze groepenactie is te vinden in de KNVB ticketshop.