FC Lienden verslaat zwak GVVV

Al vroeg in het duel kreeg FC Lienden door lankmoedig verdedigen bij GVVV behoorlijke kansen op de openingstreffer, maar die viel niet. Halverwege de eerste helft was Mo Bendadi namens de Veenendaalers gevaarlijk. Het duel bleef voor rust op een neer golven. Kort na rust zette Salim Mansouri FC Lienden verdiend aan de leiding. GVVV ging op jacht naar de gelijkmaker en was via Soufiane Laghmouchi best dichtbij, maar hij vond een Lienden-speler op zijn weg. FC Lienden was niet van plan zo vroeg al haar voorsprong te verdedigen en ging zelf op jacht naar een ruimere marge. Het was aan Johan Jansen te danken dat het duel niet vroegtijdig werd beslist. Toch viel even later alsnog de 2-0, gescoord door Ayrton Statie uit een snelle tegenaanval. In de resterende speeltijd werd niet meer gescoord, waardoor FC Lienden een verdiende zege boekte en VVSB passeert.

FC Lienden - GVVV 04-05-2019