Menu

Zelfs een open training van de Oranje Leeuwinnen op een MAANDAG is al ‘uitverkocht’

20 mei 2019 - Nieuws, Oranjeleeuwinnen, WK2019 Frankrijk
Zelfs een open training van de Oranje Leeuwinnen op een MAANDAG is al ‘uitverkocht’

De Oranje Leeuwinnen begonnen vandaag aan hun voorbereiding op het WK 2019 in Frankrijk, dat voor hen op dinsdag 11 juni begint. Topspeelsters als Lieke Martens (FC Barcelona) en Shanice van de Sanden zijn er nog niet bij. Zij speelden zaterdag de Champions League-finale en mogen wat later aansluiten.

Maandag was er meteen een open training, maar die is zelfs nu al helemaal ‘uitverkocht’. Fans die wilden gaan kijken, moesten zich aanmelden. Dat was maandag niet meer mogelijk door ‘de grote belangstelling’. De Oranjekoorts begint te ontstaan dus!

Training Oranjeleeuwinnen 20-05-2019

Deel dit bericht