Menu

Nederland oefent tegen België

12 september 2017 - Nieuws
Nederland oefent tegen België

De OranjeLeeuwinnen spelen deze week toch nog een oefenwedstrijd. Donderdag 14 september speelt Nederland een besloten trainingswedstrijd tegen België. Het duel wordt gespeeld in het nationale voetbalcentrum in het Belgische Tubeke en start om 16.00 uur.

Eerder vandaag werd bekend dat de interland van vrijdag 15 september tegen Denemarken niet plaats kan vinden. Door een arbeidsvoorwaardelijk conflict met haar selectie heeft de Deense voetbalbond moeten besluiten de oefenwedstrijd af te zeggen.
Bondscoach Sarina Wiegman heeft Myrthe Moorrees toegevoegd aan de selectie van Oranje. De FC Twente-speelster vervangt Kika van Es die kampt met knieklachten. Van Es heeft het trainingskamp van de Oranjevrouwen verlaten.

Deel dit bericht