Menu

Denemarken eerstvolgende tegenstander OranjeLeeuwinnen

8 augustus 2017 - Nieuws, Oranjeleeuwinnen
Denemarken eerstvolgende tegenstander OranjeLeeuwinnen

Oranje opent de voorbereiding op de aanstaande WK-kwalificatiereeks met een oefenwedstrijd in en tegen vice-Europees kampioen Denemarken. De reprise van de EK-finale, die afgelopen zondag eindigde in een 4-2 overwinning voor de OranjeLeeuwinnen, wordt vrijdag 15 september vanaf 18.00 uur in de CASA Arena Horsens gespeeld.

De Deense en Nederlandse voetbalbond spraken al in het voorjaar af na het EK tegen elkaar te oefenen. De ontmoeting staat voor beide ploegen in het teken van de voorbereiding op de WK-kwalificatiereeks, die voor Nederland op 24 oktober van start gaat. De OranjeLeeuwinnen treffen in de eerste wedstrijd van de WK-campagne in Noorwegen opnieuw een voormalig EK-groepsgenoot.

Deel dit bericht