Leuk dat je erbij bent!
Wanneer je afreist naar de Achterhoek, is het handig om een aantal zaken te weten. Heb je een ticket besteld via KNVB Ticketshop? Zorg er dan voor dat je deze kaartjes uitprint. Alleen dan heb je toegang tot het stadion, omdat de codes vanaf een smartphone niet gescand kunnen worden. Heb je nog geen tickets? Dan kun je deze hier bestellen.
Reis- en parkeerinformatie
Wij raden bezoekers van de wedstrijd aan vroeg te vertrekken, om zo de drukke avondspits te mijden. Je kunt Stadion De Vijverberg het beste bereiken via Arnhem. Dit geldt zowel voor het openbaar vervoer, als met de auto. Bij aankomst geldt wel dat de parkeerterreinen P1 en P2 alleen toegankelijk zijn voor genodigden met een parkeerkaart. Overige bezoekers adviseren wij rondom het stadion in de wijk te parkeren.
Routebeschrijving naar het stadion
Met de auto: Vanuit Arnhem rij je het beste via de A12 en de A18. Daarna neem je op de A18 afrit 4 richting Doetinchem-Oost, waarna je bij de verkeerslichten linksaf gaat. Bij het tweede verkeerslicht wat je tegenkomt ga je vervolgens rechtsaf en ga je met de weg mee naar rechts. Vanaf dit punt sla je de derde weg links (Dennenweg) in, rij je achthonderd meter verder voordat je tenslotte linksaf de Lijsterbeslaan inrijdt. Na driehonderd meter bevindt Stadion De Vijverberg zich aan je rechterhand.
Met het openbaar vervoer: Vanaf NS-station Arnhem vertrekt er om het kwartier een stoptrein naar Doetinchem, op het trajecet Winterswijk-Hengelo (met Arriva) of de directe lijn Arnhem-Doetinchem (met Breng). Let op: deze laatste trein rijdt tot 20.00 en gaat dus na afloop van de wedstrijd niet meer terug naar Arnhem! Aangekomen op het centraal station van Doetinchem, neem je buslijn 28 (richting Gendringen) of 40 (richting Dinxperlo). Vervolgens stap je uit bij halte-Watertoren en is het nog ongeveer zeven minuten lopen naar het stadion in noordoostelijke richting.