Menu

Waar is Goalphoto dit weekend?

14 oktober 2015 - Eredivisie vrouwenvoetbal, Nieuws, Saestum vrouwenvoetbal, Topklasse vrouwenvoetbal
Waar is Goalphoto dit weekend?

Het weekend begint voor Goalphoto met de wedstrijd PSV – Telstar op de Herdgang in Eindhoven, hopelijk zet de club de goede lijn voort en zet men in de lichtstad alle verlichting net als vorige week aan :-) UPDATE: DOOR ANDERE BEZIGHEDEN IS DEZE WEDSTRIJD VOOR GOALPHOTO KOMEN TE VERVALLEN.

Zaterdag staan er twee wedstrijden op het programma. Saestum I neemt het op tegen DTS Ede en Saestum II tegen Rhoon.

Zondag is Goalphoto in Groningen een mooie uitdaging om de vele locaties van de Urban Chase in deze stad te vinden…

Urban Chase is een kruising tussen een speurtocht en een obstakel race, waarbij je in teams van twee met behulp van familie, vrienden en mensen op straat uitdagende opdrachten moet volbrengen (neem als voorbeeld ‘Wie is de Mol? en ‘Fear Factor’).

De opdrachten – ChasePoints genoemd – brengen je op de mooiste plekken van de stad en doen een beroep op doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en teamwork.

Al is er een finish en prijzen voor het winnende team: plezier gaat boven alles.

Deelnemers starten op de Grote Markt, hier krijgen zij een aanwijzingenformulier. Aan de hand va de aanwijzingen moeten zij verschillende opdrachtpunten in de stad zien te vinden en deze uitvoeren. Het parcours naar deze punten is niet afgezet en deelnemers zijn normale verkeersgebruikers. Zij mogen alleen lopend of met het OV zichzelf vervoeren naar de opdrachtpunten.

Deel dit bericht