Menu

HHC Hardenberg verslaat Spakenburg ondanks blessures doelmannen

12 januari 2019 - Nieuws, Tweede Divisie voetbal
HHC Hardenberg verslaat Spakenburg ondanks blessures doelmannen

Spakenburg belegde naar eigen zeggen een ‘supertrainingskamp’ maar dat heeft nog geen uitwerking gegeven op het veld. De ploeg van John de Wolf verloor zaterdag in de Tweede Divisie met 2-0 van HHC Hardenberg.

Doelman Ramon Nijland moest geblesseerd het veld verlaten, hij werd vervangen door Jorn-jan van de Beld.
In het begin van de tweede helft raakte doelman Van de Beld van Hardenberg ook geblesseerd. Er was geen wisselkeeper meer beschikbaar en dus werd verdediger Danny Bouws op doel gezet. Het lukte Spakenburg niet om bij de geïmproviseerde sluitpost te scoren. De ploeg van John de Wolf ging met 2-0 onderuit.

Spakenburg - HHC Hardenberg 12-01-2019

Deel dit bericht